Ote elämästäni osa 9

En halunnut enää elää

Halusin pois tästä kaikesta, kivusta ja ahdistuksesta. Tästä elämästä, joka oli täynnä tuskaa ja yksinäisyyttä, itseinhoa ja epäonnistumisia. Mitä tekee sellaisella elämällä, jossa ei näy valoa eikä toivoa. Merkityksetön elämä. Elämä, josta on kadonnut kaikki, on jäänyt vain tyhjä kuori, jota tuulikaan ei heiluta.

Halusin pois tästä elämästä. Elämästä, joka oli kuin kaivo. Kuin tunneli ilman pohjaa, ilman valoa. Pimeä musta syöveri. Ja se pimeys imi kaiken, ihan kaiken. Jäljelle ei jäänyt mitään. Oli vain tyhjä sielu tyhjässä kuoressa.

Halusin vain pois, haihtua taivaan tuuliin. Kadota, vain kadota. Laittaa silmät kiinni ja hypätä tuntemattomaan, johonkin, mitä ei ole jotta minuakaan ei olisi. Jotta tuska sisälläni loppuisi, kirkuva sekamelska päässäni hiljenisi.

En halunnut enää elää ja kuitenkin elin. Piti vain käydä pohjalla elääkseen jälleen. Synkkyyden demonit repivät edelleen hihasta ja pimeys kääriytyy painavana hartioille. Kun illalla menen nukkumaan ja suljen silmäni, aamu tulee joka tapauksessa ja minusta huolimatta. Suljen silmäni enkä ajattele aamua. 20181002_123819~2

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: