Ikuisesti rikkinäinen

En haluaisi olla luovuttaja, en. Haluaisin olla ehjä ja rakastettu. Saisin olla epätäydellinen, hölmö ja mokaileva. Hankala ja ärsyttävä, silti hyväksyttävä. Ystävien ympäröimä. Kaapit täynnä luurankoja, menneisyyden musertama. Ihminen täynnä virheitä ja vääriä valintoja. Rikkinäinen ihminen.

Rakennan kerroksia ympärilleni. Kerroksia, jotka suojelevat sisintäni, kipeää ja yksinäistä. Patoan tunteet kerrosten väliin. Haluan olla sisältä turta, ulospäin ehjä. Naurava ja iloinen. Onnellinen. Tyyppi jolla menee hyvin, jolla on paljon ystäviä.

Ehkä olin liian hankala, liian vaativa, liian rikkinäinen. Epäonnistunut elämässä ja ihmissuhteissa. Joskus oli jotain ja kadotin sen. Mietin elettyä elämääni ja näen vain elämän, mikä on täynnä epäonnistumisia, kipeitä muistoja. Tunteita, jotka ovat liian hankalia ja vaikeita käsitellä ja kohdata. Kuka tämmöisen kanssa haluaisi elää ja ystävystyä?  Tällaisen, joka on ikuisesti rikkinäinen…20181013_014143~2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: