Ote elämästäni osa 7

Kateus

Postaan kuvan twitteriin. Selaan uutisvirtaa. Viisi tykkäystä kaksi uudelleentwiittausta. Selaan uutisvirtaa ja katson muiden postauksia. Onpa huono kuva, miten voi olla noin monta rettwiittausta??

Aamu. Työpäivä. Katson peiliin ja lisään vielä vähän ripsiväriä. Työkaveri saa kehuja käytyään kosmetologilla. Upeat ripset! (Joojoo, ne on volyymiripset! Oikeesti!).

Siivouspäivä. Imuri huutaa ja hiki virtaa. Katson asuntoa, hetken tyytyväinen olo. Illalla kaverin luona saunailta. Ihana sauna. Ai teillä on palju. Otan lisää viiniä ja mietin omaa asuntoa.

Loma. Käytiin Kreikassa. Postaus faceen. Olipa ihana reissu. Selaan facefiidiä. Aijaa ja justjoo. Kivahan se on käydä Amerikassa, kun ukko elättää. Toista se on kahden lapsen totaaliyksinhuoltajalla.

Viikonloppu. Lapset käymässä, grilli kuumana. Aurinko paistaa ja naurua riittää. Naapuritkin grillaa, moikataan. Nyt on hyvä olla. Tää hetki on mun, tää elämä on mun. Tyhjään pään kaikesta negatiivisesta.

Maanantaiaamu. Venyttelen sängyssä, käännän kylkeä ja vedän untuvapeiton korville. Hiiteen paskafiilis, hiiteen kateus! Ai että nautin! Maanantaiahdistus on vaan muisto. Olkoonkin, että olen työkyvyttömyyseläkkeellä, saan mä silti nauttia.

Olen kateellinen, mutta mullekin joku on kateellinen. Niin se vaan elämässä menee. Kateus. Opettelen elämään sen kanssa ja jättämään sen vähitellen taakseni, koska en kulje taaksepäin, kuljen eteenpäin. Edessäni on kaunis, syksyn lehtien peittämä polku. Vedän syvään henkeä, tunnen metsän tuoksun ja huomaan olevani onnellinen.IMG_20181006_112817_384

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: