Ote elämästäni osa 4

Elämää korvien välissä

SE tuli taas, asettui rinnan päälle ja korvien väliin. Masennus. Katson itseäni peilistä, tuijotan jonnekin otsan ja hiusrajan seutuun…paska fiilis. No tuntuu ainakin joltain. Parempi sekin kuin musta tyhjyys. Jotain edistystä, tuntuu joltain….

Tuijotan ikkunasta ulos. Ahdistaa. Aamulla suunnittelin, että lähtisin ulos kuvaamaan syksyn merkkejä… Ei siitä mitään tullut. Ei vaan pysty. Taaskaan. Puren hampaita yhteen, niin että leukaperiä särkee. Tekisi mieli huutaa ja kiroilla, mutta ei kykene siihenkään.

Olispa viiniä. Perskännit ja hetken helpotus… Huijaisi korvien väliä sekoittamalla pään. Onneksi ei ole, en kestä kännistä itseäni. Suuntaan keittiöön ja etsin jotain hyvää ja epäterveellistä. Hetken hyvä olo korvien väliseen elämään, kunnes katsoo peiliin ja näkee kaiken syömänsä vyötäröllä.

Ihan paska fiilis… Tuijotan peiliin, otsan ja hiusrajan seutuun ja mietin korvien välistä elämääni. 20170710_165122

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: